Verden videospill dag, den store vinneren av pandemi

acr i April (en av de vanskeligste måneder av helse-krisen).

Situasjonen i Colombia

Colombia er ikke fremmed for alle denne trenden. I denne Latin-Amerikansk land, spillere vanligvis tilbringe $231 tusen pesos på tv-spill per år (bare over 59 dollar), i henhold til tallene som er rapportert ved salg portal Linio.

Denne samme selskapet rapporterer at mellom januar og juli 2021 det har hatt en vekst på 108% i kategorien av spill, med hensyn til samme periode i 2020. Dette er i tråd med forskning utført av S&P, selv om det viser også den fortsatte suksessen sektoren til tross for at pandemien har svekket i sosiale begrensninger.

Likeledes, annonserer at de mest solgte konsoller på sin plattform er: PlayStation 4, Nintendo Slår på Xbox-En og Game Boy 400.

På den annen side, titler som tar den samme ære er: Batman Arkham Asylum (PlayStation 3), Call of Duty Black Ops 2 (PlayStation 3), Fifa 16 (PS3), Animal Crossing: Nye Horisonter (Nintendo-Bryteren) og Mario Kart Live Hjem Krets.

Til slutt, deres statistikk også ta opp at byer som kjøpte video games de i de siste månedene var: Bucaramanga og Pereira, etterfulgt av Bogotá, Cali, og Medellin.

Leave a Comment