To syrer tilstede i cannabisplanten kan forhindre COVID – 19-infeksjon, ifølge studien

En Studie Fra Oregon State University i Usa, publisert I Journal Of Natural Products, rapporterte at to syrer funnet i cannabisplanten kunne hjelpe viruset som forårsaker COVID-19 ikke inn i humane celler, blokkerer den kritiske infeksjonsprosessen.

Studien ble ledet av forsker Richar van Breemen, som fungerer som forsker Ved Oregon State Hemp Global Innovation Center, College Of Pharmacy og Linus Pauling Institute.

Ifølge forskningen binder cannabigerolsyre (CBGA) og cannabidiolsyre (CBDA) TIL spike-proteinet AV SARS-CoV-2 og forhindrer at viruset kommer inn i cellene og sprer infeksjonen, som beskrevet av portalen El Confidencial.

Ifølge studieinformasjonen er disse forbindelsene, som er tilstede i cannabisplanten, ikke kontrollerte stoffer som thc (psykoaktiv ingrediens i marihuana), så de er trygge å bli brukt.

Van Breemen forklarte at cannabisforbindelser er effektive for å blokkere innføringen av alfa – og beta-varianter, som ble analysert, selv om han er sikker på at effektiviteten kan utvides til andre varianter.

Han forklarte hvordan disse syrer binder seg til menneskelige celler. «De binder seg til spike proteiner slik at disse proteinene ikke kan binde seg TIL enzymet ACE2, som er rikelig på ytre membran av endotelceller i lungene og andre organer,» sa han.

Dette er et kritisk skritt i infeksjonen som forårsaker COVID-19, slik at disse syrer kan brukes til å forhindre sykdommen, samt å redusere varigheten av den.

Identifikasjonen av disse syrer ble utført ved hjelp av en teknikk basert på massespektrometri opprettet av forskerlaget, som underkastet flere produkter av botanisk opprinnelse for å studere.

Forskerne bemerket at forbindelsene kan tas oralt og er trygge. «De har potensial til å forebygge og behandle sars-CoV-2 infeksjon. CBDA og CBGA produseres av cannabisplanten som forløpere TIL CBD og CBG, som er kjent for mange forbrukere. Imidlertid er de forskjellige fra syrer og finnes ikke i hampeprodukter, » advarte han.

Leave a Comment