Netflix lanserer sitt første spill

I juli, Netflix ansatt video spill veteran i bransjen Mike Verdu, drivstoff rykter om at han kan være å utarbeide en video spill tjenesten. Og disse ryktene viste seg å være sant: han har lagt til to mobile spill til sine’app’.

Spesielt, disse er spill Merkeligere Ting: 1983 og Merkeligere Ting 3: Spill, laget i 2017 og 2019, henholdsvis, og basert på den mytiske science fiction-serien. Mens så langt har de kun er tilgjengelige i Polen, og det forventes at de kan lastes ned fra hvilket som helst land i fremtiden. Appen viderekobler brukeren til Google Play butikk på internett, men når spillet er installert, kan det settes i gang direkte fra Netflix.

Underholdning gigantiske lover som video spill delen vil ikke ha in-app-kjøp, mens alle spill vil være tilgjengelig for alle brukere. En kilde som er kjent med saken informert Bloomberg på at det nye formatet vil ikke påvirke prisen på abonnementet.

I April, Netflix chief operating officer Greg Peters uttalt at dataspill kan bidra til å skape et sterkere bånd med brukere.

«Vi prøver å finne ut hva som er disse forskjellige måter å øke forbindelse poeng, for å utdype denne hobbyen,» han stresset.

Mike Verdu, som Netflix ansatt i juli, i samarbeid med Electronic Arts og Zynga, hvor han jobbet på hits som The Sims eller Planter vs Zombies. Han har også laget video spill for Facebook virtual reality-brillene Oculus.

Leave a Comment