Gratis spill for PlayStation i September

Sony presenterte sin katalog av gratis spill som vil være tilgjengelig denne måneden på sin PlayStation 4 og PS5 plattformer.

Brukere som er aktive abonnenter av PlayStation Plus, som vil ha mulighet til å laste ned flere interessante titler, som på den tiden var blant de mest ønsket av gamer offentlige.
Dette er listen over spill som aktive brukere av plattformen vil være i stand til å nyte i løpet av September måned.

Overkokt: Alt Du Kan Spise! / PS5
Spillere vil nyte kampanje, overlevelse og praksis modus, så vel som den nye Alt Du Kan Spise modus-hjelp-modus! Spillet inneholder funksjoner for å la så mange spillere som mulig til å delta denne maten vanvidd, med en skalerbare brukergrensesnitt, tekst tilrettelagt for mennesker med dysleksi og alternativer for mennesker med fargeblindhet.

Tilgjengelig fra 7. September til oktober 4.

Rovdyr: jaktmarker / PS4
Jakten eller bli jaget i denne asymmetriske multiplayer skytespill, hvor du gropen mennesker mot rovdyr. Bli en del av en fire-person-kommandoen gruppe, og fullføre oppdrag før rovdyr finner du. Eller bli rovdyr og jakt på byttedyr med dødelig fremmede våpen, for eksempel Plasma Caster skulder kanon, Combistick og mer, til å forfølge deres byttedyr. Lære å bruke forskjellige klasser og spillestiler ingen rolle hvilken side du velger.

Hitman 2 / PS4
Reise verden rundt og spore dine mål i eksotiske åpen-verden-steder, fra solfylte gatene til mørke, farlige jungler. Ingen er trygg fra verdens mest kreative killer, Agent 47. Forbered deg på å oppleve spenningen av de beste spion historie.

Hans oppgave er å eliminere den unnvikende Skyggefulle Klient og forstyrre hans milits, men når Agent 47 oppdager den sanne identiteten til sitt mål, og sannheten om sin fortid, det forandrer alt. Hitman 2 introduserer nye måter å spille på, nye spillmoduser og nye funksjoner, inkludert den nye Sniper Killer-modus, med seriens første co-op-modus.

Tilgjengelig fra 7. September til oktober 4.

Leave a Comment