Etter lanseringen av den nye iPhone 13, dette ville koste i Colombia

Dette tirsdag, September 14, iPhone 13 ble offisielt lansert innen rammen av Apple-Event, som arrangeres årlig av selskapet til å publisere sin nye teknologiske produkter. Men, de fleste technophiles var ser frem til utgivelsen av iphone 13.

Administrerende DIREKTØR i Apple, Tim Cook, var ansvarlig for å annonsere den nye Apple-telefonen, som har fire versjoner: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max og selvfølgelig forskjellige priser.
IPhone 13 og iPhone 13 Mini vil fortsette å ha dobbelt kamera, men linsene vil være plassert diagonalt og ikke en over den andre som den hadde vært laget i tidligere versjoner. I tillegg, på disse versjonene av vidvinkel alternativet er forbedret og inkluderer optisk stabilisering som tidligere tilhørte iPhone 12 Max Pro. Pro-versjonen vil fortsette å har trippel kameraet og Ladar skanner.

Pro-linje vil også ha muligheten til fotografisk stiler, som elskere og fagfolk for fotografering vil ha flere verktøy for å bruke kameraet.

Videokameraet er utvilsomt den store nyheten av iPhone 13, siden det vil ha kino-modus, som vil tillate deg å fokusere på en objektiv og en annen avhengig av fokus. Dette alternativet vil matche opptaksmodi som kan observeres i de fleste filmer som spiller med fokus / uskarphet alternativ.

Også, denne versjon 13 av iPhone vil ha en lengre batterilevetid, mens iPhone 13 siste to og en halv time mer, Mini vil gjøre det for en ekstra time og en halv.

Det er forventet at disse mobiltelefoner vil gå på salg i September neste 24 i Europa og Usa, men alt tyder på at Colombia vil komme opp til to måneder etter denne dato.

Hvor mye vil iPhone 13 koste?
IPhone 13 Pro vil koste nesten $ 1000, iPhone 13 $ 799, og mini-versjon 699, selv om prisen varierer avhengig av lagringskapasiteten.

Men prisen i Colombia kan ikke beregnes bare med representant pris på dollar, siden den endelige prisen tar hensyn til skatt og import kostnader. For tiden iPhone 12 koster mellom $3,599,000 og $6,449,000, prisen varierer avhengig av versjon og lagring.

Dermed er den nye iPhone 13 er forventet å koste 5% mer enn 12, slik at verdien kan variere mellom 4 og 7 millioner pesos, avhengig av versjon og lagring.

Leave a Comment