Den største teknologi og innovasjon congress i Latin-Amerika kommer

n sin første versjonen, ‘Mediatek Mobile Latam Congress’, vil bringe sammen presidenter, regjeringssjefer, representanter fra forskjellige land i regionen, myndigheter og ledere av de viktigste merkevarer, for å diskutere fremtiden for teknologi i hele kontinentet.

Arrangementet, som søker å bringe sammen mer enn tusen deltakere, vil distribuere sin agenda i to økter på August 10 og 11. Tilgang til kongressen er helt gratis og åpent for allmennheten, trenger du bare å registrere deg gjennom nettstedet mediatekmobilelatamcongress.com eller ved å klikke her.

«I år så vi at regionen behov for et slikt scenario, og vi er glade for å være i stand til å starte som i et par år, og vi er sikre på at vil bli den viktigste hendelsen i teknologi, nettverk og mobilitet i Latin-Amerika,»sa Hugo Overvåking, Direktør for Salg og forretningsutvikling MediaTek Latam.

Denne kongressen var født med sikte på å diskutere viktige emner som transformasjon, vekst, innovasjon og regional-tilkobling. For dette året er målet å analysere hovedsakelig utfordringer og muligheter i 5G i Latin-Amerikanske land.

I tillegg arrangementet vil ha mer enn åtte timer med innhold utstillingen, og vil ha på sin agenda deltakelse av selskaper fra telekommunikasjonssektoren, som vil snakke om projeksjon av 5G og endringene forventes med sin ankomst i Latin-Amerika.

Om MediaTek
MediaTek er et selskap spesialisert i realisering av brikkesett teknologier for Smart Tv, voice assistent enheter, android nettbrett, telefoner, blant andre. Dens tilstedeværelse er så viktig for markedet, som blant sine indikatorer er at en av tre mobiltelefoner, har MediaTek-teknologi.

I tillegg er deres bedrifter er ikke bare knyttet til mobile enheter, for sine innovasjoner er også en del av hjem-og bilindustrien.

Mer enn 24 år i teknologisektoren, catalog det som ett av de ledende selskapene i markedet, å bli nummer to i verden, og berører med sine produkter 20% av boliger over hele verden.

Leave a Comment