Así puede transferir conversaciones de WhatsApp entre iOS y Android

I lang tid har det vært rykter om en mulig WhatsApp funksjon som gjør det mulig å overføre samtaler, røst, hørlig og bilder, men det er allerede en realitet, men for øyeblikket vil det være kun tilgjengelig for enkelte modeller av en bestemt merke av telefoner, hva er det?

WhatsApp historie sikkerhetskopier er kjent for å variere i henhold til telefonens operativsystem. Mens iOS-lagrer den i iCloud, Android lagrer den i Google Drive, og derfor var det ikke mulig å gjøre en historie overføring.

Under lanseringen, Samsung har annonsert at det vil dekke overføringer fra iOS til sin nye Z-Fold 3 og Z Flip 3 og dette alle som vil være nødvendig, vil være den nyeste versjonen av SmartSwitch og WhatsApp Galaxy-enheten, i stedet for å overføre dem over internett.

Denne funksjonen vil gjøre det mulig å skrive eksisterende sikkerhetskopier, men hvis du har forsøkt å overføre historier i både skyer i det siste, den nye funksjonen vil ikke slå dem sammen til en enkelt chat-logg.

For tiden, denne overføringen funksjonen vil være tilgjengelig for Samsungs nye regulerbare enheter som kjører Android 10 og senere i de kommende ukene. Men i begynnelsen av juli WhatsApp har annonsert til sine brukere at de utvikler en tilgjengelig funksjon for å overføre samtaler, selv om det ikke avsløre datoen for når den vil være tilgjengelig.

Oppdag ny svindel-modus gjennom WhatsApp

De oppdager en ny form for svindel gjennom WhatsApp. Det er ingen hemmelighet for noen at appen som hører til Facebook er et av de mest brukte over hele verden.

Selskapet ekspert på datasikkerhet ESET, advarte om skruppelløse mennesker som gjør bruk av denne applikasjonen for å sende meldinger med antatte priser som de ville ha vunnet i rammen av årsdagen for flere prestisjetunge merkene, informasjon som selvfølgelig er usant.

Det viser seg at kampanjen supplants bildet av kjente bilprodusenter, som for eksempel Toyota eller Volkswagen, for å gjøre brukerne mener at som en del av feiringen av 80-årsdagen for selskaper de gir gaver

«Denne type bedrag gjennom WhatsApp er veldig tilbakevendende. Svindlere bruker ikke bare bilde av anerkjente merker eller organisasjoner, men bruker ofte forskjellige temaer for å prøve å lure brukere med en svært lik modus operandi.», sier Miguel Ángel Mendoza, Forsker ved ESET Latin-Amerika Laboratorium.

I dette tilfellet, melding via WhatsApp vanligvis kommer brukeren fra en klarert kontakt, sannsynligvis fordi avsenderen har også falt i fellen. Dette er fordi på et bestemt tidspunkt denne type bedrag vanligvis be offeret om å videresende meldingen mellom grupper eller kontakter for angivelig å motta gaven.

Ved å klikke på linken vil åpne en side som inviterer brukeren til å delta i en undersøkelse der det potensielle offeret blir bedt om å svare på noen spørsmål knyttet til person og bil merke i spørsmålet. For å gjøre bedrag troverdig, når brukeren svarer, et eksempel vises til å utføre en fase av innhenting av informasjon. Etter dette, vil brukeren være i stand til å delta i den antatte tegne.

I den neste fasen, en dynamisk ber brukeren om å velge mellom flere alternativer, og i tilfelle av suksess, vil du få en gave som tilbys av bil merke. Etter et par forsøk, endelig brukeren «klarer å velge en vinnende alternativet» og gaven er ingenting mer og ingenting mindre enn en bil, en svært god pris for enkelhet av utfordringen.

Det er sannsynlig at det som er bra for den prisen er grunnen til at brukere ikke nøl med å spre budskapet, siden en del av de dynamiske det er nødvendig for å «informere om tilbud til 5 grupper eller 20 venner». I tillegg, blir brukeren bedt om å oppgi en e-postadresse og fullføre en registrering, der innsamling av informasjon fra offeret, spesielt telefonnummer, fortsetter.

Hvis brukeren aksjer meldingen med sine kontakter, operatørene bak denne kampanjen vil beholde meldingen som sirkulerer, øker sjansene for at andre brukere vil falle i fellen fordi meldingen er mottatt fra en kjent kontakt.

Leave a Comment